miercuri, 28 decembrie 2011

Predeal: starea zapezii inainte de Revelion 2012 (27.12.2011)

Baietii de la Kiss FM s-au instalat confortabil pe partia Calbucet din Predeal: muzica, schi, vin fiert!


Voie buna si spatiu din plin pentru dat cu sania, punga si ce-o mai fi in dotare. Este de asteptat ca aglomeratia de fie mult mai mare in zilele ce urmeaza, miercuri, cand am vizitat partia era foarte multa lume, putine locuri libere de parcare, iar derdelusul plin.


Telescaunul functioneaza, dar nu sunt conditii de schi pe toate partiile.La finalul partiei Cocosul, datul intensiv cu sania/punga a dus pana la aparitia pamantului, e bine deci sa veniti echipati corespunzator :)


Predeal are probabil cea mai amenajata partie: Clabucet. Functioneaza teleschiul si nocturna!! Cartele numai de 10 puncte, nu am retinut din pacate pretul, aproximativ 72 RON (dar asta dintr-o amintire vaga). Din pacate cea mai mare dezamagire vine din partea Teleferic SA, la intrebarea: "care sunt preturile pentru acest sezon, la abonamente, etc?" raspunsul a fost ca se asteapta schimbarea vremii. Incredibil!!

Un comentariu:

Octav spunea...

De doi ani de zile petrec revelionul cu KissFM. E super. Sper ca si anul asta sa se prezinte pe partiile din valea prahovei