luni, 28 decembrie 2009

Poftiti la patinoar!

In lipsa zapezii consistente pentru schi, un bun mod de relaxare si distractie este patinoarul din parcul statiunii. Patinoare au devenit si trotuarele dupa ce lapovita din timpul zilei a inghetat la ceas de seara ... dar nimeni nu pare deranjat de acest lucru.


Dar sa revenim la patioarul amenajat. In caz ca nu aveti echipamentul necesar, adica o pereche de patine, inchirierea acestora va costa 15 RON. Patinele se pot procura de la cabanutele din apropierea patinoarului, aceastea avand si garderoba unde va puteti lasa incaltamintea, fireste, aceasta este inclusa in pret. Distractia pe gheata va costa inca 15 RON.



Multe locuri adhoc de dat cu sania au aparut tot in parcul statiunii, putem spune ca avem de-a face cu un "snow park" accesibil tutoror. Cei mici, adesea insotiti de cei mari, isi dovedesc maiestria in condusul saniilor pe aleile ce dezvolta o panta cat de cat, chiar daca mai sunt si viraje, cateodata chiar anevoioase. Mai toate pantele au fost luate cu asalt, au aparut chiar si kickere...

Niciun comentariu: