luni, 2 ianuarie 2012

Sinaia: instalatia de zapada artificiala este gata!

Scriam acum cateva luni despre instalatia de zapada artificiala si nocturna de pe partia Noua. Se pare ca nocturna nu este in plan, dar instalatia de zapada artificiala este gata si testata din cate am remarcat, sau cel putin una din lanci este functionala.S-au montat lanci pe tot traseul ce porneste de la telegondola pana la cabana Cota 1500.Echipamentul este nou-noutz de la Technoalpin.


La Cota 1400 s-a lucrat din greu cu buldozerul, ce era pana in toamna in deal destul de placut intre cota 1400 si cota 1500, a fost transformat acum in doua tobogane (scuze, partii de schi).


O coborare duce direct la usa telefericului:


O alta coborare se vrea partia "Valea Cu Brazi", cu lungime de 400m si de dificultate medie. In plan este si un teleschi, de fapt aici a fost un teleschi care a fost demontat. De remarcat ca s-au taiat si fostii stalpi de la instalatia de nocturna, care era de multi ani un pericol public.


Panouri informative cu domeniul schiabil au aparut in toate punctele importante.


...iar Schubert & Franke au facut cateva panouri de orientare... Daca cine a facut panoul de jos ar invata si engleza, ar fi foarte bine, ca ne cam facem de ras

Niciun comentariu: