luni, 21 februarie 2011

Dew Tour Sinaia

Peste 40 de rideri din toata țara au onorat provocarea Mountain Dew in cadrul Dew Tour de la Sinaia



* Sambata, 19 februarie, a avut loc cea de-a doua etapa a Dew Tour 2011.
* Snowparkul construit de Mountain Dew la cota 1200 a atras peste 40 de rideri din intreaga tara, care au avut ocazia de a incerca trickuri inedite pe elementele unice in Romania.
* Lecțiile gratis de snowboarding și concertul Vita de Vie au fost bonusurile de adrenalina oferite special pentru public
* Urmatoarea și ultima etapa va avea loc la Predeal, pe 5 martie și este prima competiție profesionista de snowboarding organizata in Romania recunoscuta de Federatia Internationala de Snowboarding si inclus in circuitul international de concursuri

Cea de-a doua etapa a turneului Dew Tour 2011, organizata de Mountain Dew in parteneriat cu Primaria Sinaia a oferit pasionaților de sporturi extreme un snowpark cu elemente nemaiintalnite pe partiile din Romania (S-boxuri, C-boxuri etc.). Cu titlul Head 2 Head Elimination, concursul a presupus intreceri unu contra unu, fiecare proba fiind eliminatorie, pentru a stabili cel mai “extrem” rider. Juriul a punctat creativitatea si trickurile spectaculoase, iar castigatorul tuturor duelurilor a fost Kinda Geza.
Clasamentul Dew Tour 2011 Sinaia a fost urmatorul:
Dew Tour Etapa 1, Bucuresti:
Locul I – Kinda Geza
Locul al II-lea – Vlad Voinescu
Locul al III-lea – Tudor Cristea
Premii speciale:
Best Babe: Sonia Nicolau
Best Rookie: Mihnea Groseanu
Amateur Killer: Daniel „Alifie” Teodorescu
Best Skier: Paul Les
Dew Tour 2011, desfasurat sub sloganul Du-ti placa acolo unde ii este locul continua cu o etapa ce nu trebuie ratata. Ticket To Ride Tour, turneu global de snowboard dedicat atat riderilor incepatori, cat si celor profesionisti vine pentru prima oara in Romania prin intermediul celei de-a treia etape de la Predeal. Pe 5 martie, un snowpark nemaivazut, premii considerabile si posibilitatea de calificare la o alta etapa superioara Ticket To Ride Tour ii așteapta pe pasionații de sporturi extreme din Romania.

Niciun comentariu: